Markt ‘Lekker Lokaal!’ 2023

Zondag 24 september, 13:00 – 16:00

Boerderij Bouma, Hôflân 8a, Grou

Na het succes van 2021 en 2022 organiseert de werkgroep Voedsel van Grou2030 opnieuw de voedselmarkt Lekker Lokaal! bij de biologische melkveehouderij van Jolanda en Sybrand Bouma.

De droom van werkgroep Voedsel van Grou2030 is op duurzame wijze en in de directe omgeving van Grou geproduceerd voedsel, met korte lijnen tussen producent en gebruiker. Met deze markt wil de werkgroep lokale aanbieders en consumenten dichterbij elkaar brengen. Ruik, zie, proef en beleef wat onze mooie omgeving te bieden heeft! De locatie waar de markt plaatsvindt is aan het Hôflân 8a te Grou aan de doorgaande weg van Grou naar Warten.

Naast veel aanbieders van vorig jaar, laten ook nieuwe lokale aanbieders aan belangstellenden zien welke lekkere, gezonde en verantwoorde voeding er in de eigen regio wordt gemaakt of wat je zelf kunt verbouwen. Er is dit jaar ook aandacht voor compostering. Alle deelnemers worden genoemd in deze lijst: Lekker Lokaal 2023 – deelnemerslijst