Grouster Doarpspicknick rondom Sint Piterkerk

Een klein maar fijn gezelschap neemt zaterdag 4 september tussen 12.00 en 16.00 uur deel aan de eerste Grouster Doarpspicknick die is georganiseerd door Grou 2030, Fairtrade Leeuwarden en Stichting Promotie Grou. Vanwege de groepsgrootte is ervoor gekozen om de deelnemers een plekje te bieden op een van de meest idyllische locaties die Grou rijk is. Zo kunnen zij in alle rust van hun picknick genieten in de prachtige tuin rondom de Sint Piterkerk.

Tussen 12.00 en 14.00 uur ontvangen deelnemers hun bestelde picknick bij de speciale Grouster Doarpspicknickkar bij het InformatiePunt Grou aan het Halbertsma’s Plein 12. De picknick is gevuld met lekkere gerechtjes, met een lokaal/regionaal, biologisch of Fairtrade verhaal en is speciaal ontwikkeld en bereid door de keukenbrigades van Amicaal, Bistro Pinot, Restaurant Oan’t Wetter, Restaurant De Kade en Het Zeilcentrum Meet & Eat. Natuurlijk aangevuld met koffie/thee van Hotel Restaurant Oostergoo of een ijsje van Scoop. Alle deelnemers nemen een eigen picknickkleed mee voor comfort én, in het kader van duurzaamheid, eigen servies voor de gerechtjes en drankjes.

Naast al dit lekkers is er een onweerstaanbaar originele Grou ontdekkingstour, samengesteld in samenwerking met Grou Aktief, Pleatslik Belang Grou, Handwerkcafé Grou, Grou 2030, UVV Grou, Protestantse Gemeente Grou-Jirnsum, Fairtrade Leeuwarden en Stichting Promotie Grou.

Aanmelden voor de picknick is helaas niet meer mogelijk, maar u bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de gratis ontdekkingstour boordevol leuke activiteiten en verrassende weetjes. Wie weet wint u na afloop een mooie prijs. Bij het InformatiePunt Grou zijn deelnameformulieren verkrijgbaar. De ontdekkingstour is te lopen tussen 12.00 en 16.00 uur.