Geslaagde picknick en ontdekkingsroute

Het was zaterdag 4 september een ongelooflijk mooie eerste Grouster
Doarpspicknick! Veel complimenten voor de heerlijk picknick, de prachtige locatie,
de decoratie en de mooie, grappige en creatieve ontdekkingsroute. 

Het was een uitkomst dat we de leuke ijscokar van de familie Wester mochten lenen en neer konden strijken in de Kerktuin. Er werd genoten van de creaties van  Oan’t Wetter, Bistro Pinot, Amicaal, Restaurant De Kade,Zeilcentrum Meat en Eat, Scoop en Hotel Oostergoo.Ook dank aan de vrijwilligers van Grou Aktief, UVV, Handwerkcafé Grou e.o., Pleatslik Belang Grou, Protestantse Gemeente Grou-Jirnsum, Grou 2030, Fairtrade Leeuwarden en Stichting Promotie.  Het weer werkte ook nog een goed mee. Dit smaakt naar meer, nu eerst nagenieten van de foto’s.