Het thema wat deze middag centraal staat is de kracht van kunst. In het laatste deel van deze middag gaan we weer in gesprek hierover met elkaar. Deze keer willen we vragen of iedereen zelf ook iets mee wil nemen van huis. Iets dat je mooi vindt, wat je aanspreekt.Dat kan een lied zijn, een tekst, een schilderij, een tekening, een beeldje of iets anders.

Inloop: 14.30 uur met koffie en thee. Start is om 15 uur. Uiterlijk 17.00 uur sluiten we af. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

Meld je aan via meetupsgrou@gmail.com en ontvang ongeveer 24 uur vooraf onze bevestiging.

Voor nadere informatie over de organisatie hierachter: mail met dorpsmanager@doarpskooperaasjegrou.nl of bel met de dorpsmanager 06 – 46103683

Nog even kort wat een Meet Up kan omvatten: het is een bijeenkomst met verrassende onderwerpen, een interessante spreker, film of kunst. De bedoeling ervan is om nieuwe dingen te horen of zien, maar zeker ook om elkaar te ontmoeten en met elkaar te praten over het thema. Wat betekent het voor Grou of wat betekent het voor jezelf? De eerste drie waren een succes met een actieve, energieke sfeer en positieve reacties van de deelnemers.