Meet-up Goed wonen

Zondagmiddag Meet Ups: de tweede op 25 februari gaat over Goed Wonen.

Een nieuw idee is geboren in Grou: Meet Ups op een zondagmiddag. Met verrassende onderwerpen, een interessante spreker, film of kunst. Met de bedoeling elkaar te ontmoeten en met elkaar te praten over het thema. Wat betekent het voor Grou of wat betekent het voor jezelf. De eerste was een succes met meer dan dertig deelnemers en een actieve, energieke sfeer.

De volgende Zondagmiddag Meet Up is op 25 februari in de grote ruimte van de basisscholen, Jongema 4, 9001 LA Grou.  Inloop: 14.30 uur met koffie en thee. Start is om 15 uur. Uiterlijk 17.00 uur sluiten we af. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

Deze middag gaan we met elkaar in gesprek over het thema Goed Wonen. Maar eerst inspireert Fieke Grooters (1993) ons; zij is architect en woont in Grou. De volgende vragen staan centraal. Wat vinden we belangrijk als het gaat om goed wonen? Wat is het effect van je huis op je gezondheid? Hoe ziet een straat eruit die meer sociale verbinding teweeg brengt? Fieke zegt: “ Een (t)huis is een waardevolle plek waar je veel bent. Waarmee je ook laat zien wie je bent. Goed om deze plek de aandacht te geven die zij verdient!’’

Na het verhaal van Fieke Grooters en ons gesprek er over, gaan we aan de slag. Elke liefhebber van handen uit de mouwen kan in korte tijd eigen verbeterpunten opstellen. Of een ideaalplaatje maken voor huis of voor straat.

Meld je aan via meetupsgrou@gmail.com en ontvang ongeveer 48 uur vooraf onze bevestiging.

De volgende Meet Ups zijn op 24 maart en 21 april. Informatie over deze middagen volgt later.