Week van de Gezondheid

Drie dagen, 23, 24 en 25 mei, komt de Bloeizone Fryslân Estafette langs op de Boldert en in de Twine.  

In de “Wike fan de Sûnens” is er een programma voor jong en oud, gericht op SAMEN DINGEN DOEN en op gezondheid & welzijn. Het programma vol activiteiten is grotendeels op De Boldert en op woensdag ook nog bij Sporthal de Twine. Zie voor de details Programma Wike fan de Sûnens bloeizone Grou 2030

Iedereen kan meedoen en alles is gratis. Voor de Doortrapdag inclusief lunch op woensdag kun je je aanmelden via doortrappen@fietsersbond.nl  Ook voor de lunch op donderdag van Ite mei in Praatsje is aanmelden noodzakelijk. Dit kan tot  uiterlijk zondag 21 mei Tjittie via 0566-623447

Grou is hard aan het werk om een zogenaamde Bloeizone te worden: een plek waar mensen gezond oud kunnen worden. Dat doen we met allerlei organisaties, zowel vrijwilligers als professionals. Als je gezond wil blijven, is het belangrijk vroeg te beginnen met gezond(-er) leven.  Wij hopen dat deelnemers aan de “Wike fan de Sûnens” kunnen genieen van de activiteiten en dat we zo stap voor stap met zijn allen onze gezondheid verbeteren of kunnen behouden.