Workshop Positieve Gezondheid

De werkgroep Bloeizone haalt de Workshop Positieve Gezondheid naar Grou.  Deze wordt op 9 maart gegeven in de vergaderruimte van de Kringloopwinkel.

Meer Gezonde Jaren voor de inwoners van Fryslân in een omgeving waar iedereen meetelt en mee kan doen, dat is het doel waar HANN samen met de Bloeizones naar streeft. Het begrip Positieve Gezondheid helpt hierbij. De werkgroepsleden volgden zelf de workshop eerder dit jaar en vonden hem erg leerzaam.

Positieve Gezondheid omvat 6 pijlers die mensen alle 6 even belangrijk vinden. Deze pijlers worden zichtbaar gemaakt in een spinnenwebmodel. In de workshop maakt u kennis met de begrippen in het web en gaat u zelf aan de slag met de eigen gezondheid. De bedoeling is inzicht te krijgen in de mogelijkheden hoe zelf zaken te veranderen. Want gezondheid is meer dan alleen maar niet-ziek-zijn.

Wereldwijd zijn er gebieden waar de mensen opvallend oud worden en ook opvallend gezond zijn. Deze gebieden blijken overeenkomsten te hebben en de leefstijl van de inwoners lijken ook op elkaar. Daar kunnen we van leren en we kunnen het gebruiken om onze eigen leefstijl zo nodig aan te passen. Want wie wil er niet gezond oud worden?

  • Kringloopwinkel, Muldyk 3, 9001 XV Grou
  • 9 maart 2023
  • van 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
  • gegeven door Sanne van de Kamp van HANNN
  • gratis toegang

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@grou2030.nl