Nieuws van het Fixteam

,

Het Fixteam is los. Op woensdag 28 december zijn de eerste woningen gefixt. De start was in de Kievitstraat waar de week voor kerst al de inventarisatie van de isolatiebehoefte had plaatsgevonden. Op de eerste Fix-dag verzamelden de 8 vrijwilligers van het team zich ’s ochtends om half tien, om onder genot van een kop koffie, uitleg te krijgen over de werkzaamheden. Daarna werden op 15 adressen led-lampen, radiatorfolie, waterbesparende douchekoppen en tochtstrips afgeleverd en geplaatst. Rond 13 uur was deze eerste Fixronde klaar.

Maar dit is nog maar het begin. In de maand januari staan veel meer woningen op het programma. Het aanbrengen van de gewenste isolatie maatregelen is een flinke klus waarvoor een uitbreiding van het team heel prettig zou zijn. Wie nog wil aansluiten is van harte welkom. De werkzaamheden en de tijd die het u kost worden uiteraard in goed overleg afgesproken. Woensdagavond 4 januari is er om 19.30 uur een bijeenkomst voor vrijwilligers van het Fixteam in de Kringloop. Voor meer informatie graag bellen met Dick Willemsen 06 33610888.

Op het rekeningnummer dat voor het Fixteam opengesteld is, zijn inmiddels diverse donaties overgemaakt. Alle gulle gevers hartelijk dank hiervoor. Uw geld krijgt een goede bestemming!  Bijdrages voor de aanschaf van materialen zijn nog steeds welkom. NL57 RABO 0308 1784 08 tnv Stichting Groen Grou onder vermelding van Donatie Grouster Fixteam.