Uitnodiging aan straten in Grou: gratis fruitboom in voortuinen

 Ook dit najaar is het weer tijd om boompjes en struiken te planten. Grou2030 heeft dat afgelopen jaren in alle straten van de Vogelbuurt gedaan en bij de geveltuinen in de Baai. Vaak samen met bewoners en dat willen we in november van dit jaar weer in één straat doen.

Wil je in jouw straat ook gratis fruitbomen of fruitstruikjes planten in de voortuinen?    Bepraat het met de buren, in de straat-app, bij de buurtvereniging en meld je aan. Niet elk huis hoeft per sé mee te doen; als het grootste deel bewoners mee wil doen, is een aanmelding van harte welkom. Als er meer straten zijn, loten we één straat in en bewaren we de andere aanmeldingen voor een later moment.

Het planten van de boompjes doen we dan graag met jullie op een zaterdag in de tweede helft van november. Je bepaalt zelf de plaats en wij komen met goede grond en het fruitboompje of – struik. Meer is er niet voor nodig om een ander aangezicht te krijgen in de buurt.

Aanmeldingen zijn welkom tot 11 november. Het mailadres is: info@grou2030.nl