Wielerronde Bloeizone Fryslân Driedaagse

Zaterdagochtend 5 maart passeert een peloton professionele fietsers Grou. Twee maal zullen de vrouwen van deze fiets-driedaagse Grou aandoen via de rotonde, Oedsmawei en Biensma. Doorkomtijden zijn 10.35 uur en 12.15 uur.

Op het terrein van Snoek Puur Groen is iedereen van harte uitgenodigd om de wielrensters aan te moedigen. Tussen de passages van het peloton is er een leuk programma.

Meer bewegen is goed voor lijf en leden, voor alle leeftijden. Daarom gaan we dansen! Er worden salsa workshops gehouden. Een kleine demonstratie laat zien wat salsa is en daarna kan iedereen mee doen.

Voor volwassenen is er een gezondheidstest op bloeddruk en lengte/gewicht. U krijgt een advies mee over wat de uitslagen kunnen betekenen. Het dorpenteam is aanwezig met hun bus om uitleg te geven over wat zij te bieden hebben. Het UVV heeft de deelauto van Grou Mobyl en hun duo-fiets beschikbaar. Uitproberen kán. Grou2030 is aanwezig om te vertellen wat Bloeizone Grou 2030 inhoudt en waarom deze wielerronde Bloeizone Fryslân Driedaagse heet.