Duurzame Tip 2: Verhoog het comfort in uw woning en bespaar dubbel

De werkgroep Energie van Grou 2030 heeft gezocht naar een makkelijke wijze energie om te besparen in uw huis. Eén van de mogelijkheden is minder gasverbruik door de centrale verwarming. We kwamen op het spoor van Speed Comfort; een product dat comfort verhogend werkt en gas bespaart. En nu kan het met onze speciale kortingscode GROU2030 ook nog eens 20% goedkoper worden gekocht.

Wat is de Speed Comfort? De SpeedComfort is een slimme radiatorventilator die meer vermogen haalt uit radiatoren en convectoren. Doordat de ventilator automatisch aanslaat wanneer er water boven de 33 graden door de radiator stroomt, wordt de warmte sneller verspreid door de kamer waardoor de kamer sneller opwarmt. De verwarmingsinstallatie kan daardoor met een lagere watertemperatuur een comfortabele kamertemperatuur bereiken. En dat scheelt: energie en dus milieu en ook nog eens geld. De Speed Comfort heeft al meerdere duurzame prijzen gewonnen vanwege de grote eenvoud van het product, zoals de Duurzame Gazelle Award, Publieksprijs Green Quest en Frisse Dingen Award van Natuur en Milieu.

Eenvoudige installatie.

Convector, enkelplaats en smalle radiator, SpeedComfort past ze allemaal. Met magneten worden de apparaatjes in een handomdraai tussen de platen geplaatst. Voor een convector worden pootjes gebruikt. Voor een smalle radiator worden er beugeltjes om de SpeedComforts geschoven. En voor een enkelplaats radiator zijn er beugeltjes met magneten aan één kant.

Winst.

Als een kwart van de Nederlandse huishoudens 30% bespaart op gas, scheelt dat 1,1 miljard kilo CO2 uitstoot per jaar. (Milieu Centraal). Naast natuurlijk nog uw energierekening en het verhogen van uw comfort. Mocht u meer willen lezen en/of de Speed Comfort bestellen ga dan naar www.speedcomfort.nl. Voor de korting dient u de code GROU2030 te gebruiken.