Duurzame tip 1: Leer en profiteer van Webinar Leeuwarden Isoleert

De eerste stap naar een energiezuinige woning, zet u door uw woning beter te isoleren. Dit levert u niet alleen een lagere energierekening op maar het bespaart u ook geld! Op 3 en 4 februari (19:30-21:00 uur) kregen inwoners van Leeuwarden de mogelijkheid een webinar te volgen over wat er komt kijken bij en wat de voordelen zijn van het isoleren van je woning. Deze webinar werd gegeven door partner ‘Het Duurzaam Bouwloket’.

Inwoners die interesse hebben om de woning te isoleren, kunnen vervolgens gebruik maken van de tijdelijke kortingsactie ‘Leeuwarden Isoleert’. Ze kunnen kiezen voor spouwmuurisolatie, vloer- en bodemisolatie. Via de actiepagina www.duurzaambouwloket.nl/leeuwardenisoleert kan er vrijblijvend een offerte aangevraagd worden. Leeuwarden werkt voor de kortingsactie samen met regionale partijen. De actieperiode loopt 3 maanden en start op 3 februari.

Je kan de webinar terugkijken via de link op onze contactpagina: https://grou2030.nl/contact/